Nooit meer wachten op je pakketje.

Ontdek ‘s werelds slimste afleveradres, als één van de eerste:

Onze partners:

Met Loop ontvang je zorgeloos pakketjes, duurzaam en afgestemd op jouw planning.

deliveries
0

…pakketjes worden dagelijks niet direct geleverd.

We bestellen met z’n allen steeds meer online. Hiervan gaat een hoop terug en de bezorging gaat nogal vaak mis. Dit heeft een enorme impact op het milieu, maar gelukkig kunnen wij hier wat aan doen.

Zo werkt Loop

1. Check out

Vul je winkelwagen en check uit met Loop.

2. Afstemmen

We stemmen jouw wensen af op de mogelijkheden van de shop en we zorgen ervoor dat je pakketje een zo kort mogelijke afstand aflegt.

match
match
locate

3. Bezorgen

Je pakketje wordt bezorgd op jouw route. Zo hoef je nooit meer te wachten op de bezorger en ook niet extra de deur uit om je pakketje op te halen.

De beste bezorging
Voor jou en het milieu🌱

🌳 Goed voor de buurt

Uitstoot per pakket
Loop
Gemiddeld

Door direct te leveren op slimme locaties brengt Loop de CO2-footprint terug van gemiddeld 400 gram naar minder dan 200 gram CO per pakketje. Dus minder uitstoot, meer plezier!

🤟 Meer Vrijheid

Afleverkans
Loop
Gemiddeld

Bezorger gemist? Buren niet thuis? Afhaalpunt gesloten? 1 op 4 pakketjes kan niet direct worden geleverd. Hier heb jij straks geen last meer van.    

🏎 Snel & veilige check-out

Aantal stappen bij check-out
Loop
Gemiddeld

Met Loop check je supersnel uit zonder je data te delen. 

Beschikbaar eind 2019
Meld je nu aan voor early access.

Wij zijn Loop

Pieter Vegt - CEO & founder
Masi Dawoud - COO & founder
Vasy Dragan - CTO
Andrei Herghelegiu - developer
Onze partners:

FAQ

Je pakketje wordt geleverd bij een afhaalpunten of pakketkluis. De exacte locatie hangt af van jouw schema en de mogelijkheden van de bezorgdienst. Loop zorgt er altijd voor dat het pakketje op jouw route klaar ligt, op het moment dat je langs komt.

Alleen jij hebt toegang. Al jouw gegevens staan versleuteld opgeslagen en worden niet gedeeld met derden. Zodra je een bestelling doet bij een webshop wordt alleen de afleverlocatie gedeeld met de betreffende shop en de bezorgdienst.

Je routes kun je aangeven in je profiel. Zodra je wat bestelt zorgen wij dat het pakketje op tijd op de juiste plek klaar ligt. En loopt je dag toch net even anders, geen probleem, met Loop kan je altijd last minute wijzigen.

Direct geleverd betekent dat een pakketje wordt geleverd op de plek waar het moet zijn. Dit klinkt logisch, maar toch kunnen dagelijks meer dan 200.000 pakketjes niet op bestemming worden geleverd. Deze komen bij buren terecht, een afleverpunt of worden weer meegenomen voor de volgende dag. Dit is niet alleen vervelend voor jou, maar zorgt ook voor een hoop extra kilometers en CO2-uitstoot. Uit onderzoek is gebleken dat deze extra bewegingen zo een €25 miljoen per jaar kosten!

Voor het bepalen van de afleverlocatie hebben wij geen locatiegegevens nodig. Wij zullen deze informatie dan ook niet aan je vragen.

Mocht je vraag hier niet bij staan neem dan contact op met hello@looptogether.nl

Kantoor:
Westplein 12 (Startdock)
3016 BM Rotterdam (NL)

hello@looptogether.nl

© 2019 - Loop ♡ Rotterdam

a company by Veer strategie & design